Uusi koronatestauspiste

Rovaniemen ydinkeskustaan avataan uusi koronatestauspiste Lordi-aukiolle tällä viikolla.

Rovaniemen ydinkeskustaan avataan uusi koronatestauspiste Lordi-aukiolle, kävelykadulle, perjantaina 10.12.2021 . Testauspiste palvelee ilman ajanvarausta päivittäin maanantaista sunnuntaisin klo 8–16. Testauksen toteutuksesta vastaa 9Lives, jolta Rovaniemi ostaa palvelun. 

Testauspisteessä otetaan pika-antigeenitestejä kaikilta halukkailta, niin paikallisilta kuin matkailijoilta. 9Livesin koronatestiin menevän tulee rekisteröityä ennakkoon osoitteessa korona.9lives.fi. Kun tulee maksun aika, valitsemalla “maksu paikan päällä” voi ohittaa maksutapahtuman ja testi on ilmainen. Rekisteröitymisen jälkeen testiin voi mennä ilman ajanvarausta. Vastaus tulee tekstiviestinä 30–60 minuutissa testin teon jälkeen.

 

Huom! Jos tarvitset testitodistuksen matkustamiseen tai olet rokottamaton ja haluat testata itsesi saadaksesi koronapassin, testi on maksullinen. Antigeenitestin hinta todistuksen kanssa on 99 euroa ja PCR-testin hinta todistuksen kanssa 155 euroa. PCR-testituloksen saaminen kestää noin 48 tuntia.

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia