Kävelykadun valot syttyivät jälleen

Lordin aukiolle ja kävelykadulle pystytettiin torstaina yhteensä 200 joulukuusta valoineen. Lisäksi tapahtumassa on tarjoiltiin joulupuuroa. Myös muut jouluvalaistus luo keskustaan lämmintä talvitunnelmaa.

Kuluvan viikon torstaina Lordin aukiolle, Rovaniemen keskustaan, pystytettin joulun aloituksen kunniaksi 200 pientä joulukuusta. Tarjolla oli myös riisipuuroa noin tuhannelle henkilölle.

Kävelykatua koristava isot joulukuuset ovat Rovaseudun Markkinakiinteistöjen hankkimia, joka vastaa myös kuusien ylläpidosta talven ajan. Markkinakiinteistöt tarjosi myös tapahtuman joulupuuron. Pienet kuuset ovat paikallisten yrittäjien sponsoroimia.

-Kuuset ja jouluvalot luovat kävelykadulle ja keskustaan jouluista tunnelmaa sekä viihtyvyyttä. Tavoitteenamme on tänä talvena elävöittää keskustaa ja kuuset ovat tärkeä osa keskustan jouluilmettä. Talvista tunnelmaa henkivät myös jääveistokset, jotka tuomme paikalle, kunhan ilmat hieman pakastuvat, Markkinakiinteistöillä lokakuussa vuokraus- ja markkinointipäällikkönä aloittanut Janne Ylitervo valottaa.

Markkinakiinteistöillä on muitakin suunnitelmia keskustan elinvoimaisuuden tukemiseksi. Joulu-tammikuussa Shopping Thursday-tapahtuma pidentää keskustan liikkeiden aukioloja torstaisin. Kampanja toteutetaan yhteistyössä paikallisten yritysten ja liikkeiden kanssa.

Lisätietoja Shopping Thursdaysta löytyy täältä:

www.rovaseudunmarkkinakiinteistot.fi/ajankohtaista/shopping-thursday/

Lisätietoja: Janne Ylitervo, 040-5234782 janne.ylitervo@markkinakiinteistot.fi

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia