Toimitusjohtajahaku

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä elokuussa uusien haasteiden pariin yhtiössä vapautuu paikka verkostoitumiskykyiselle sekä aikaansaavalle toimitusjohtajalle.

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy hakee markkinointihenkistä toimitusjohtajaa.

Olet kiinteistöihin liittyvän liiketoiminnan ammattilainen ja Sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistumisista sekä tehtävään soveltuva koulutus.

Verkostoidut luontevasti ja Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot niin asiakkaiden, yhteistyökumppanien kuin omistajienkin kanssa. Olet uudistushenkinen ja katsot asioita pitkälle tulevaisuuteen. Et tyydy pelkästään pyörittelemään numeroita tai suunnittelemaan, vaan olet toimeenpaneva ja viet yhdessä sovittuja asioita eteenpäin.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön menestykseen ja Rovaniemen elinkeinoelämän kehitykseen. Teemme yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, luomme edellytyksiä Rovaniemen alueen yritystoiminnalle ja lisäämme alueen tunnettuutta kansainvälisesti.

Toimipaikkasi on Rovaniemellä ja odotamme matkustusvalmiutta tarpeen mukaan. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tunnetko tehtäväkentän ja innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MPS konsultti Minna Moilanen puh. 040 6888363, minna.moilanen@mps.fi tai Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy hallituksen pj. Mika Kansanniva puh. 045 311 4734 mika.kansanniva@rovaniemi.fi

Hae tehtävää 29.3.2022 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi.

Hae paikkaa tästä

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on Rovaniemen kaupungin omistama, v. 2003 alkaen toimintansa aloittanut yhtiö, joka vuokraa tiloja yritysten käyttöön Rovaniemellä. Toimitilavuokrauksen lisäksi yhtiön kautta on mahdollista vuokrata tapahtuma-alueita. Konsernin omistuksessa on 48 kiinteistöä, joiden vuokrausaste on hyvä. Yhtiön liikevaihto on n. 13,7 ME ja toimintaa pyöritetään kuuden hengen ammattilaistiimillä.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia