Ammattitaitoista toimitilavuokrausta

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy - toimitilavuokrausta ammattitaidolla

vehicle
MarkkinointilupaEmail
vehicle
MarkkinointilupaEmail
vehicle
MarkkinointilupaEmail
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy
Ainonkatu 1
96200 ROVANIEMI

Y-tunnus: 1796022-7
Puh: 020-1525090

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystietomme:

Käyntiosoite: Ainonkatu 1, II-kerros, 96200 Rovaniemi
Puhelinvaihde 020 152 5090 (klo 9-15)

Sähköposti etunimi.sukunimi@markkinakiinteistot.fi tai info@markkinakiinteistot.fi

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 8-16. Joulukuussa toimisto on kiinni 7.12. ja viikolla 52.

Uusien tilojen rakentaminen ja vuokraus
Pekka Rouhiainen
toimitusjohtaja
p. 020 152 5091, 040 - 721 3086

Kiinteistöjen ylläpito ja tilavuokrausasiat
Toimi Pajari
kiinteistöpäällikkö
p. 020 152 5095, 0400 - 698 160

Taloushallintoasiat
Marja Alasuutari
talouspäällikkö
p. 020 152 5092, 040 525 5750

Asiakaspalvelu, laskutus
Outi Hietajärvi
toimistosihteeri
p. 020 152 5093

Asiakaspalvelu, laskutus
Eeva Huhtaniemi
toimistosihteeri
p. 020 152 5094

Puhelun hinta 1.12.2015 alkaen yritysnumeroon (020)
- lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min
- matkapuhelin liittymästä 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy | Ainonkatu 1 | 96200 Rovaniemi | 020 152 5090 | info@markkinakiinteistot.fi