TopBox myyntipiste

Vie palvelusi sinne missä asiakkaat ovat. Topbox on kompakti, monikäyttöinen ja moderni myyntipiste, jonka voit vuokrata yrityksesi tarpeeseen Rovaniemen kävelykadulle. Ravintolat, kahvilat tai matkailuyritykset – Topbox soveltuu kaikenlaiseen tarpeeseen.

Topbox myyntipisteet ovat saapuneet kävelykadulle

Topbox on monikäyttöinen ja moderni myyntipiste, jonka voit vuokrata yrityksesi tarpeeseen Rovaniemen kävelykadulle ja Lordin aukiolle. Nopeasti avattava ja suljettava, säänkestävä ja murtovarma ulkomyyntipiste on helppo sijoittaa juuri sinne missä asiakkaat ovat. Vain töpseli kiinni ja kaikki toimii.

Itsenäinen myyntiyksikkö

Topboxit voidaan vuokrata päivästä kuukausiin. Jokaisessa Topbox:ssa on lämmitin, kylmäkalusteet, vesikaluste (omalla kierrolla), valaistus sekä sähköä tarpeeksi asiakkaiden erikoiskoneille. Näin ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa Rovaniemellä.  Topboxit ovat väriltä tyylikkään mustia ja ne voidaan teipata joko yrityksen tai halutun teeman mukaisesti. Topbox-tuotteet ovat myös murtosuojattuja ja niissä on CE-merkintä.

Vuokran hinta

Topboxin vuokrahinta omalle tontille laitettuna on 800 € + alv / kk. Mikäli varaat paikan Rovaseudun Markkinakiinteistön kävelykatupaikalta, vuokra on 1800 € + alv / kk.

Varaa Topbox käyttöösi

Topboxi vuokrataan vähintään kuukaudeksi kerrallaan. Saatavilla on vain kolme Topboxia, joten toimi nopeasti ja varaa omasi. Jätä yhteydentottopyyntö lomakkeella.

Topbox myyntipiste

 • Topboxit voidaan vuokrata päivästä kuukausiin.
 • TopBox voidaan teipata joko yrityksen tai halutun teeman mukaisesti
 • Topbox:ssa on lämmimet, kylmäkalusteet, vesikaluste, valaistus sekä sähköä tarpeeksi asiakkaiden erikoiskoneille.

TobBox sopii

 • Ravintolan juoma- ja ruokamyyntiin
 • Kahvilatoimintaan
 • Elintarvikemyyntiin
 • Lipunmyyntin

Loppuun asti mietitty kokonaisuus

Topboxin on 2500 mm korkea, 2229 mm leveä ja 2310 mm syvä. Nopea avaaminen ja sulkeminen nappia painamalla säästää henkilöstökuluja ja mahdollistaa työntekijän tauot ja tavaran haut. Suljettuna yksikkö on murtosuojattu.

 

Usein kysyttyä Topboxista

 • Minkälaiseen käyttöön Topbox soveltuu?

  Kaikki kolme Topbox myyntipistettä on varustettu niin että se ne toimivat kebab-ravintolan juoma- ja ruoka myyntipisteenä, marjanmyyntipisteenä, lipunmyyntipisteenä tai vaikka joulumyyjäisissä Lapin lihan kauppana. Topboxissa on mukana lämmittimet, kylmäkalusteet, vesikaluste (omalla kierrolla), valaistus ja sähköä tarpeeksi asiakkaiden erikoiskoneille.

 • Soveltuuko Topboxit käytettäväksi ympäri vuoden?

  Topboxien toimivuus on testattu Suomen ääriolosuhteissa. Yksiköt talvehtii kohteessa, ja niissä on lämmittimet, joten ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön jopa Rovaniemellä.