Shopping Thursday Evening – kampanja

Rovaniemen keskusta-alueella järjestetään shoppailuilta talvikaudella, jolloin kaupat ovat avoinna torstai-iltaisin joulu-tammikuussa vähintään klo 20 saakka. Kampanjan päätavoitteena on aktivoida ja elävöittää Rovaniemen keskustan aluetta erityisesti talviaikaan, houkutella turisteja ja luoda kaupallista vilskettä keskustan alueelle yhtenä arki-iltana. Kokeilu toteutetaan talvikaudella 2023-2024, ja tavoitteena on vakiinnuttaa shoppailuilta osaksi alueen tapahtumatarjontaa myös tuleville vuosille.

Kampanja on Rovasedun Markkinakiinteistöjen (RoMa) koordinoima operaatio. RoMa on sitoutunut konseptoimaan projektin sekä osallistumaan markkinointikustannuksiin. Konseptin ideana on avata keskusta-alueen liikkeet mahdollisimman laajasti yhtenä arki-iltana viikossa, erityisesti torstaisin, vähintään klo 20 asti. Torstai on valittu illaksi, koska suurin osa reittilennoista Rovaniemelle saapuu tiistain ja keskiviikon aikana.

Yrityksille osallistuminen kampanjaan on vapaaehtoista ja MAKSUTONTA.

 • Mukaan halutaan laajasti myös safari- ja hotelliyrityksiä markkinoimaan keskustan aukioloaikoja “torstain shopping-iltana”. Tämä lisää näkyvyyttä, houkuttelevuutta ja mahdollistaa tehokkaan yhteistyön.
 • Kohderyhmät (omat markkinointimixit molemmille)
  Turistit: hotellien, safarifirmojen sekä Visit Rovaniemen jne kautta
 • Paikallinen mainonta tapahtuu seuraavissa kanavissa: LK ja Sanoma digi-bannerit, TV, Rokin peleissä mediakuutio, Sampokeskuksen LED-seinä, ja lisäksi kaupunki on tarjonnut mainosaikaa kävelykadun LED-näytöissä.

Mahdollisia vetovoima- ja elävöittämistekijöitä iltoihin:

 • Seitakuoro / mieskuoro, tulee esittämään ”flashmob-tyyppisesti” akabellana mm. brittiläisiä joulubiisejä sekä suomalaisia ikivihreitä kaduille klo 18-20 kampanjan aikana, vaihdellen paikkaa.
 • Roman pop-up myymälät sekä Topbox-ravintolayksiköt ovat avoinna klo 22 saakka, tuoden lisää eloa iltoihin ja katuilmapiiriin. Arktikumin palvelut, erityisesti Korundi, ovat mukana kampanjassa klo 20 asti. Myös kauppakeskukset (3 kpl) ja kivijalkayrittäjät ovat osallistumassa.

Projektin aikataulu on seuraava:

 • Yritysilmoittautumislinkki on avattu (katso alta).
 • Ilmoittautumiset viim 20.11 klo 14 mennessä, jolloin nimen saa varmuudella Flyeriin.
 • TV-spotti pyörimään Rokin peleihin 15.11 alkaen, MTV3 marraskuun viimeinen viikko + joulukuun 1 viikko
 • Mukaan pääsee täyttämällä oheisen lomakkeen

Ilmoittautuminen

Ilmoita yrityksesi MAKSUTTOMAAN Shopping Thursday Evening – kampanjaan täältä:

Ilmoita yritys täältä

Hotelli tai safariyritys, joka toimit matkilijoiden kanssa ja haluat parantaa heidän kokemustaan Rovaniemestä, ilmoitatko yrityksesi tänne (tuomme yrityksellesi flyereita ja muuta materiaalia kertoaksesi tästä asiakkaillesi):

Ilmoita yritys TÄÄLTÄ

Lisätietoja

LATAA PDF ESITTELYMATERIAAli TÄSTÄ

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat tietää lisää kampanjasta ja osallistua siihen, ota yhteyttä Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:

Antti Herajärvi

Toimitusjohtaja

antti.herajarvi@markkinakiinteistot.fi

Puh. 0400 694 008