Sotilassoittokunnan konsertti Lordin aukiolla

Lapin sotilassoittokunta soitti konsertissaan Lordin aukiolla perinteistä ja viihteellistä sotilasmusiikkia. Sotilaskotiyhdistys myi perinteisiä sotkun munkkeja. Sateisesta säästä paikalle tuli mukavasti yleisöä ja kaikki penkkipaikat täyttyivät konsertin alkaessa.

Konsertti Lordin aukiolla

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy järjesti yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa keskiviikkona 9.8.2023 konsertin hallinnoimallaan Lordin aukiolla. Sateisesta säästä huolimatta paikalle saapui runsaasti väkeä.

Lapin Sotilassoittokunta viihdytti yleisä perinteisien marssien lisäksi kaikkien tuntemilla klassikkokappaleilla.  Musiikkimajuri Ville Paakkunainen johti orkesteria varmoin ottein.

Konserttia ennen varattu Saarni Sirkuksen esitys peruuntui valitettavasti sairastapauksen vuoksi.

Sotilaskotiyhdistys hoiti tarjoilun ja perinteiset sotkun munkit menivätkin hyvin kaupaksi. Myyntipisteelle oli koko tapahtuman ajan tasainen jono, joka kertoo jotain myyntituotteen tunnettavuudesta.

 

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy

Rovaseudun Markkinakiintöt Oy:n omistuksessa on monipuolinen kiinteistövalikoima, josta autamme yrittäjiä löytämään kaipaamansa toimi- ja tuotantotilat. Palvelutarjontamme sisältää myös kauppatorin, kävelykadun ja Lordi-aukion myyntipaikkojen vuokrauksen ja ylläpidon. Kaiken toiminnan tavoitteena on kaupungin elinvoiman kasvattaminen.


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia