Energiatalkoot on kaikkien asia

Nykyinen energiakriisi on pakottanut kaikki pohtimaan tapoja vähentää sähkönkulutusta, eikä Rovaseudun Markkinakiinteistöt ole tässä poikkeus. Lue lisää tavoista, joilla voimme yhdessä säästää energiaa.

Kuinka voimme säästää energiaa yhdessä?

Energiahintojen nousu vaikuttaa kotitalouksien ostovoiman lisäksi myös kuntien talouteen sekä yritysten toimintaan ja kannattavuuteen. Jotta sähkön riittävyys ja saatavuus voidaan varmistaa talven pakkasilla, yhteisiin energiatalkoisiin osallistuminen on erittäin tärkeää. Tästä syystä me Rovaseudun Markkinakiinteistöillä olemmekin sopineet vuokralaistemme kanssa lämpötilojen pudotuksista toimistotiloissa ja halleissa.

Toinen helppo tapa säästää energiaa on ulko-ovien pitäminen kiinni talvisaikaan. Näin voidaan varmistaa, ettei arvokasta lämpöä mene hukkaan – puhumattakaan siitä, että ovien avoimena pitäminen altistaa rakennusten putkistot jäätymiselle.

Toivomme mahdollisimman monen vuokralaisistamme osallistuvan energiatalkoisiin. On koko yhteiskunnan etu, kun kaikki tekevät energian säästötoimia ja pyrkivät leikkaamaan sähkönkäyttöään erityisesti kulutuksen huipputunteina.

Yhdessä tämäkin kriisi voitetaan!


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia