Vuokralaisen kokemuksia Teknotieltä

Lapin hyvinvointialueen ICT-muutosvalmistelu muutti tammikuussa 2022 Santa’s Technology Parkiin Napapiirille.

Lapin hyvinvointialueen ICT-muutosvalmistelu lähti liikkeelle vuoden vaihteessa 2022 pienellä porukalla. Rekrytointien kautta toimintaan saatiin vahvistusta ja maaliskuussa työntekijöitä oli jo noin 20. Suurin osa työntekijöistä työskentelee Technology Parkissa Rovaniemellä, mutta osalla on työpiste hyvinvointialueen muissa kunnissa ja he käyvät vain välillä Technology Parkissa.

 

ICT-suunnittelijana Lapin hyvinvointialueella työskentelevä Pia Yliräisänen-Seppänen kokee, että Santa’s Technology Parkin tilat ovat olleet joustavia ja ne ovat vastanneet hyvin muuttuviin tarpeisiin. Tiloissa on tarpeeksi väljyyttä, jotta ne mahdollistavat hiljaisen työskentelyn ja yhteisten tapaamisten pitämisen niin paikan päällä kuin etänä.

 

Lapin hyvinvointialueen ICT-muutosvalmistelussa toteutetaan sosiaali- ja terveyshuollon sekä pelastustoimen järjestelmien muutokset vastaamaan hyvinvointialueen tarpeita.

 

Santa’s Technology Park

Kiinteistö Oy Santa’s Technology Park  omistaa Teknotie 14-16 vuonna 2004 rakennetun kiinteistön. Yhtiön koko osakekannan omistaa Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy, joka vuokraa tiloja yritystoiminnan käyttöön. Tiloja kiinteistöstä löytyy n. 1977 neliön verran. Kiinteistössä on iso parkkialue ja vuokralaisten käytössä oleva yhteinen neuvotteluhuone sekä yhteinen ruokailutila. Kiinteistö sijaitsee mäntymetsän keskellä omassa rauhassa, mutta kuitenkin vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta.

 


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia