Alucar Oy avaa toimipisteen Rovaniemelle

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy toivottaa uuden vuokralaisen  Alucar Oy:n tervetulleeksi Rovaniemelle. Ahjotielle sijoittuvassa toimipisteessä tullaan asentamaan  puutavarapäällerakenteita kuorma-auton alustoihin Pohjois-Suomen asiakkaille.

 

 

kuva www.alucar.com

tiedote 12.8.2022

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar avaa toimipisteen Rovaniemelle syksyllä 2022. Toimipisteessä asennetaan ja huolletaan puutavara-autojen päällerakenteita ja nostureita.

 

Alucarin Rovaniemen toimipiste tuo palvelut lähemmäs Pohjois-Suomen puunkuljetusyrityksiä. Puutavara-autojen päällerakenteet suunnitellaan ja rakennussarja valmistetaan edelleen Maksamaalla, mutta asennus tapahtuu jatkossa lähempänä asiakasta.

– Alucarin markkinatilanne Pohjois-Suomessa on erittäin hyvä. Meillä on alueella pitkiä ja hyviä asiakassuhteita. Toimipaikan avaaminen on jatkumoa palveluidemme kehittämisessä, iloitsee Alucarin toimitusjohtaja Anssi Alasaari.

Alucar on rekrytoinut ja kouluttanut uuteen toimipisteeseensä oman asennustiimin ja työnjohtajan. Koko tiimi saa työhönsä laajasti tukea Maksamaan tehtaalta, ja Alucarin korkea laatu voidaan taata jatkossakin.

Alucarin laajentumisella halutaan vahvistaa yhtiön toimituskykyä ja nopeuttaa puutavara-autojen toimitusaikoja.

– Maailmanlaajuinen komponenttipula on purrut myös meidän alaamme, ja toimitusajat ovat venyneet. Haluamme korjata tilannetta ja lisätä asennuskapasiteettia. Samalla kehitämme jälkimarkkinaa, Alasaari kertoo.

 

Lisätietoja

Anssi Alasaari, Alucar Oy:n toimitusjohtaja: p. 040 077 7666

 

 

Alucar Oy

Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja, joka palvelee asiakkaitaan päätoimipisteessään Maksamaalla Pohjanmaalla, Itä- ja Kaakkois-Suomessa ja jatkossa myös Rovaniemellä. Yhtiön tuotannosta 60 % myydään vientiin, ja liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa.

Alucar Oy:n arvot ovat luotettavuus ja tuotteiden huippulaatu.

Alucarin omistaa kansainvälinen Extendo AB konserni, mutta itsenäisenä tytäryhtiönä sillä on omat tuotteet ja tuotekehitys.

Alucar Oy

 

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:n yhteyshenkilö:

Risto Saukkoriipi

Palvelupäällikkö

Puh. 040 572 0523

risto.saukkoriipi@markkinakiinteistot.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia