Rekry: Rakennuttajapäällikkö

Etsimme kokenutta rakennuttajapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Rakennuttajapäällikkönä tuot osaamisellasi ja kokemuksellasi johtajuutta yhtiömme kautta Rovaniemen kaupungin käyttöön rakennettavien kiinteistöjen rakennusprojekteihin. Vastaat rakennushankkeiden eri vaiheista tarveselvityksestä takuuajan tehtäviin.

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy vahvistaa organisaatiotaan

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on vakavarainen yhtiö osana Rovaniemen kaupunkikonsernia. Yhtiö palvelee sekä kaupungin elinkeinoelämän, että kaupungin omia tilatarpeita. Esimiehenäsi toimii yhtiön toimitusjohtaja ja tukenasi toimii myös rakennuttamistoiminnan ohjausryhmä.

Toimit uudis- ja korjausrakentamishankkeiden vastuuhenkilönä ja vastaat niiden toteuttamisesta yhteistyössä sidosryhmien edustajien kanssa.

Ensimmäinen hankkeesi on Rovaniemen kaupungille rakennutettava Vaaranlammen koulukiinteistö.

Monipuolinen toimenkuvasi edellyttää vahvaa rakennuttamisen projektijohtamista, aktiivista sekä ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja hyvää sidosryhmähallintaa. Odotamme sinulta sopimusosaamista (KSE ja YSE) sekä laajojen kokonaisuuksien hallintaa. Osaat kommunikoida sujuvasti ja ammattitaitoisesti eri sidosryhmien välillä. Eduksi katsomme kokemuksen vaativista julkisista rakennuttamisprojekteista, yhteistoiminnallisista toteutusmuodoista, RAP tai RAPS rakennuttajapätevyyden sekä julkisten hankintojen osaamisen ja niihin liittyvän lainsäädännön tuntemisen. Kokemus ja ymmärrys julkisen sektorin päätöksentekoprosessista katsotaan myös eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (AMK/YAMK/DI) tai aikaisempi opistotason tutkinto rakennusalalta. Vaatimuksena on myös työkokemus rakennuttamistehtävistä tai vaativista työmaatehtävistä.

Hae tehtävää 8.10.2022 mennessä

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja itsesi näköinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen: sami.mustonen@laprent.fi.

Lisätiedot:
Sami Mustonen
0400 227 736
sami.mustonen@laprent.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia